Kledingverhuur

U kijkt uw ogen uit als u bij ons binnenkomt. Rekken en rekken vol met kostuums. Jurken, uniformen, broeken, onesies, etc. En natuurlijk de bijbehorende rekwisieten. Simpel, maar ook complex. Er is altijd wel een kostuum voor u!

Om het makkelijker voor u te maken hier een lijst met thema’s die u o.a. bij ons kunt vinden: 60er/70er/80er Jaren; Beroepen/Uniformen; Bruidsmode; Carnaval; Charles Dickens; Dieren; Flower Power; Foute Kleding; Galakleding; Grootmoederstijd; Halloween En Griezel; Landen/Klederdracht; Middeleeuwen; Oktoberfest/Bierfest; Religie; Rock & Roll; Sint en Kerst; Slechteriken; Sprookjes; Superhelden; Western. Al een idee wat u zult kiezen?

Uiteraard kunt u bij ons de kostuums passen in één van onze pashokjes. Zo zal u niet voor verrassingen staan. En past het niet perfect, dan kunnen aanpassingen zo worden gedaan!

Kom gerust langs in onze winkel aan de Grindweg 122A in Wolvega om ons ruime assortiment te bezichtigen. Voor meer informatie, onze openingstijden of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 • Aangepaste openingstijden

  Aangepaste openingstijden

  Wegens vakantie zijn wij gesloten van 30 t/m 14 augustus De gehele zomer periode zijn ook gesloten op zaterdag

  Lees meer
 • Carnaval actie!

  Carnaval actie!

  Yes! Het is weer tijd voor een feestje! En met carnaval in aantocht is het tijd voor weer een super gave actie!!! Daarom tot en met 2...

  Lees meer
Meer nieuws