Kledingverhuur

U kijkt uw ogen uit als u bij ons binnenkomt. Rekken en rekken vol met kostuums. Jurken, uniformen, broeken, onesies, etc. En natuurlijk de bijbehorende rekwisieten. Simpel, maar ook complex. Er is altijd wel een kostuum voor u!

Om het makkelijker voor u te maken hier een lijst met thema’s die u o.a. bij ons kunt vinden: 60er/70er/80er Jaren; Beroepen/Uniformen; Bruidsmode; Carnaval; Charles Dickens; Dieren; Flower Power; Foute Kleding; Galakleding; Grootmoederstijd; Halloween En Griezel; Landen/Klederdracht; Middeleeuwen; Oktoberfest/Bierfest; Religie; Rock & Roll; Sint en Kerst; Slechteriken; Sprookjes; Superhelden; Western. Al een idee wat u zult kiezen?

Uiteraard kunt u bij ons de kostuums passen in één van onze pashokjes. Zo zal u niet voor verrassingen staan. En past het niet perfect, dan kunnen aanpassingen zo worden gedaan!

Kom gerust langs in onze winkel aan de Grindweg 122A in Wolvega om ons ruime assortiment te bezichtigen. Voor meer informatie, onze openingstijden of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 • SUPER LEUK NIEUWS!!!

  SUPER LEUK NIEUWS!!!

  Vanaf 1 juni heeft Dagbesteding Hobbels niet alleen een atelier maar ook een eigen moestuin!!! Hier kunnen wij onze eigen biologische pla...

  Lees meer
 • Pakketen om de mooiste creaties voor op uw seizoentafel te maken zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar

  Pakketen om de mooiste creaties voor op uw seizoentafel te maken zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar

  Hobbels heeft weer wat nieuws! Vanaf vandaag heeft Hobbels ook een atelier in de verkoop van antroposofische jaartafelpoppen.

  Lees meer
Meer nieuws