Over Ons

Ontstaan

Wij zijn Janneke (rechts) en Nienke Bierenbroodspot. Een moeder en dochter uit de theater- en zorgwereld. Wat een combinatie! Via Hobbels Dagbesteding en theatervereniging JOP is Kledingverhuur Hobbels ontstaan, nadat wij geen plek meer konden vinden voor al onze theaterkostuums. Weggooien is zonde, maar voor altijd opbergen ook! Om onze collectie toch te kunnen delen met u, hebben wij Kledingverhuur Hobbels opgezet. 

Kledingverhuur

Nadat wij jarenlang vol passie theaterkleding hebben ontworpen en gemaakt is het tijd om onze enorme collectie te delen met u. In ons uitgebreide assortiment kunt u van alles vinden, van flowerpower tot Disney prinsessen en van cowboys en indianen tot Tirolerkostuums. Ook hebben wij een zeer uitgebreid assortiment uit verschillende tijdperken, denk hierbij aan oudhollandse kostuums, Charles Dickens, de middeleeuwen of wat dacht u van disco? Tevens hebben wij bruidsmode en galakleding. Wilt u graag spetterend voor de dag komen op dat feestje, maar heeft u niet de tijd om tijdens openingstijden uitgebreid te komen rondkijken en passen? Geen probleem, in de toekomst is het bij ons mogelijk om alvast online uw outfit naar wens uit te zoeken en te reserveren, dan hoeft u hem alleen nog maar op te halen.

Naast onze grote collectie thema en feestkleding, hebben wij een breed assortiment in theaterkostuums. Theaterverenigingen kunnen zich dan ook bij ons melden voor het maken en/of ontwerpen van passende kleding voor uw productie of kunnen een kijkje nemen tussen de reeds eerder gemaakte theaterkostuums. Zo hebben wij zelf producties gedaan van o.a. "Les Misérables", "Wicked", "Moana", "Elisabeth", "Tarzan", en nog veel meer. 

Verkoop

Vanaf 2020 bieden wij ook een breed assortiment aan schmink, pruiken en verschillende accessoires aan in de verkoop. Deze zullen later ook via onze webshop te bestellen zijn.

Atelier

Naast onze kledingverhuur hebben wij een dagbesteding die ingericht is als naaiatelier. Dit biedt ons de mogelijkheid om kostuums speciaal voor u te ontwerpen en maken op bestelling. Is bijvoorbeeld de outfit die u wilt niet in uw maat te vinden? Dan is er een mogelijkheid dat wij die voor u kunnen maken. Neem contact met ons op voor de voorwaarden. 
Kleine aanpassingen zijn snel gedaan. Klaar terwijl u wacht! Denk aan naadjes verkleinen of vergroten. Alsof het voor u gemaakt is! Kom met ons in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn!