SUPER LEUK NIEUWS!!!

Vanaf 1 juni heeft Dagbesteding Hobbels niet alleen een atelier maar ook een eigen moestuin!!! Hier kunnen wij onze eigen biologische plantjes verbouwen die we op de dagbesteding dan weer kunnen gebruiken voor het verven van wol en textiel! Hoe gaaf!

Ga jij met ons op avontuur in de tuin óf ben jij liever creatief bezig met hout, papier, stof of welk materiaal dan ook! Of vind jij het geweldig om met ons de winkel draaiende te houden?

Misschien ben je wel een kanjer in het wassen, strijken en herstellen van kostuums, of schuilt er een ware ontwerper in jou.

Mogelijkheden genoeg bij Dagbesteding Hobbels!

Dus, ben jij op zoek naar een super toffe werkplek met enorm leuke collega's en heb je een indicatie voor dagbesteding? Neem dan snel contact met ons op en wie weet tot snel!

 • SUPER LEUK NIEUWS!!!

  SUPER LEUK NIEUWS!!!

  Vanaf 1 juni heeft Dagbesteding Hobbels niet alleen een atelier maar ook een eigen moestuin!!! Hier kunnen wij onze eigen biologische pla...

  Lees meer
 • Pakketen om de mooiste creaties voor op uw seizoentafel te maken zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar

  Pakketen om de mooiste creaties voor op uw seizoentafel te maken zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar

  Hobbels heeft weer wat nieuws! Vanaf vandaag heeft Hobbels ook een atelier in de verkoop van antroposofische jaartafelpoppen.

  Lees meer
Meer nieuws