De Hobbels thema box

Omdat wij van Hobbels best begrijpen dat de dagen lang zijn nu je even niet naar school kunt, en je met al je speelgoed al hebt gespeeld, hebben wij een super goed idee bedacht! Wij hebben speciaal voor jullie thema boxen gemaakt. Vol met activiteiten en uiteraard met een prachtige outfit! Wil jij een echte prinses worden? Of voel jij meer voor een superheld(in) of een piraat?

Voor maar €7,50 huur je een box voor 5 dagen. Deze box bevat een outfit, een boek met 5 activiteiten en het materiaal wat je nodig hebt om deze activiteiten uit te voeren. En als je alle opdrachten hebt uitgevoerd krijg je ook nog een echt diploma!

Heb jij een super toffe foto gemaakt van jou in je outfit? Stuur hem dan snel in! Dan maak je kans op een Hobbels cadeaubon van €5!!

De bovenstaande thema's zijn de boxen die we nu in de aanbieding hebben maar uiteraard kunnen we in overleg talloze thema's in veel verschillende maten leveren.

Omdat ook wij ons aan de gemaakte richtlijnen van het RIVM willen houden zijn de thema boxen alleen op afspraak (via chatbericht of telefonisch contact met kledingverhuurhobbels) af te halen en in te leveren.

 • SUPER LEUK NIEUWS!!!

  SUPER LEUK NIEUWS!!!

  Vanaf 1 juni heeft Dagbesteding Hobbels niet alleen een atelier maar ook een eigen moestuin!!! Hier kunnen wij onze eigen biologische pla...

  Lees meer
 • Pakketen om de mooiste creaties voor op uw seizoentafel te maken zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar

  Pakketen om de mooiste creaties voor op uw seizoentafel te maken zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar

  Hobbels heeft weer wat nieuws! Vanaf vandaag heeft Hobbels ook een atelier in de verkoop van antroposofische jaartafelpoppen.

  Lees meer
Meer nieuws