De Hobbels thema box

Omdat wij van Hobbels best begrijpen dat de dagen lang zijn nu je even niet naar school kunt, en je met al je speelgoed al hebt gespeeld, hebben wij een super goed idee bedacht! Wij hebben speciaal voor jullie thema boxen gemaakt. Vol met activiteiten en uiteraard met een prachtige outfit! Wil jij een echte prinses worden? Of voel jij meer voor een superheld(in) of een piraat?

Voor maar €7,50 huur je een box voor 5 dagen. Deze box bevat een outfit, een boek met 5 activiteiten en het materiaal wat je nodig hebt om deze activiteiten uit te voeren. En als je alle opdrachten hebt uitgevoerd krijg je ook nog een echt diploma!

Heb jij een super toffe foto gemaakt van jou in je outfit? Stuur hem dan snel in! Dan maak je kans op een Hobbels cadeaubon van €5!!

De bovenstaande thema's zijn de boxen die we nu in de aanbieding hebben maar uiteraard kunnen we in overleg talloze thema's in veel verschillende maten leveren.

Omdat ook wij ons aan de gemaakte richtlijnen van het RIVM willen houden zijn de thema boxen alleen op afspraak (via chatbericht of telefonisch contact met kledingverhuurhobbels) af te halen en in te leveren.

 • Aangepaste openingstijden

  Aangepaste openingstijden

  Wegens vakantie zijn wij gesloten van 30 t/m 14 augustus De gehele zomer periode zijn ook gesloten op zaterdag

  Lees meer
 • Carnaval actie!

  Carnaval actie!

  Yes! Het is weer tijd voor een feestje! En met carnaval in aantocht is het tijd voor weer een super gave actie!!! Daarom tot en met 2...

  Lees meer
Meer nieuws